روش های اکستنشن مو و مزایا و معایب آنها

به گزارش وبلاگ پیشرو، اکستنشن مو یکی از روش هایی است که با استفاده از آن خانم ها می توانند موهایی بلندتر، پرپشت تر، و جذاب تر داشته باشند. در این مقاله شما را با انواع روش های اکستنشن مو و موارد استفاده هر کدام آشنا خواهیم کرد.

روش های اکستنشن مو و مزایا و معایب آنها

چند سالی است که تب و تاب اکستنشن مو ( hair extensions ) میان خانم ها بالا گرفته است. برخی خانم ها از این روش، برای بلندتر کردن موها و برخی برای پرپشت نشان دادن موهایشان استفاده می نمایند. البته می توان با انتخاب اکستنشن در رنگ های متفاوت یا فانتزی از آن به عنوان های لایت یا مش نیز استفاده کرد. اما این روش مانند سایر ترفندهای زیبایی مزایا و محدودیت های خاص خود را دارد. بد نیست قبل از انجام آن با انواع اکستنشن ها، روش های مختلف نصب، مراقبت های قبل و بعد و همچنین خطرهای آن برای موها آشنایی پیدا کنید.

انواع روش های نصب اکستنشن مو

روش های متعددی برای نصب اکستنشن وجود دارد که شامل موارد زیر می باشد.

  • نصب مو با رینگ که یکی از قدیمی ترین روش های نصب مو می باشد.
  • دوخت مو که با استفاده از نخ و سوزن مو به پوست سر دوخته می گردد.
  • اکستنشن مو با چسب کراتین
  • نصب مو با استفاده از دستگاه لیزر
  • اکستنشن مو با استفاده از بافت های ریزی که در بین مو انجام می گردد.

اکستنشن مو به روش چسب کراتین

متداول ترین آنها روش چسب کراتین است که در آن ابتدا یک دسته باریک از مو ها جدا شده و کمی بالاتر از ریشه مو محلول چسبناک خاصی مالیده می گردد و یک دسته باریک از موهای اکستنشن روی آن قرار می گیرد. سپس از طریق گیره یا انبرک ویژه ای این موها به هم فشرده شده و حرارت انبرک، چسب را ذوب نموده و موهای مصنوعی به موهای طبیعی می چسبند.

اکستنشن مو با استفاده کیلیپس و نخ

با کلیپس و نخ نیز می توان موهای مصنوعی را به موهای طبیعی متصل کرد. با استفاده از اکستنشن های کلیپسی می توان هر زمان در خانه موی اضافه را توسط کلیپس به موهای خود وصل نموده و بعد به راحتی آن را جدا ساخت. در روشی دیگر نیز موی اضافه به ریشه موی طبیعی فرد وصل شده و دور آن پیچیده می گردد. البته در این روش، احتمال ریزش و آسیب مو بیشتر است.

بیشتر بدانید: مزایا و معایب استفاده از کلاه گیس زنانه

اکستنشن مو با استفاده از رینگ

در این روش موهای مصنوعی توسط رینگ های فلزی به موهای طبیعی متصل می گردد. روش این کار به این صورت است که ابتدا رینگ را داخل یک شاخه از مو مصنوعی قرار می دهند و سپس با قلاب های مخصوص، موهای طبیعی را به داخل همان رینگ می کشند. در آخر از طریق انبرک مخصوص این کار، رینگ ها را فشار محکمی می دهند تا مو ثابت گردد.

به چه صورت موهای اکستنشن شده را بشوییم؟

بعد از اکستنشن قبل از شستن موها آنها را به خوبی شانه کنید تا تمام گره ها باز شوند. یک مرتبه موهای خود را زیر دوش نبرید. سرتان را عقب بگیرید یا موهای تان را از فرق سر به دو نیم تقسیم کنید و آرام زیر دوش بروید. هرگز موقع شست و شو سرتان را زیر دوش یا در روشویی پایین نگیرید مگر اینکه فقط بخواهید جلوی موهایتان را بشویید. سپس به اندازه لازم از شامپو بهره ببرید اما موهایتان را مالش ندهید و تنها با دست آنها را از بالا به پایین فشار دهید تا کاملا تمیز شوند. سپس به همان روش قبلی زیر دوش آب رفته و کاملا آنها را آبکشی کنید. بعد از آن نیز حتما از نرم نماینده مو بهره ببرید اما مراقب باشید نرم نماینده به محل نصب اکستنشن نخورد. این کار باعث می گردد اکستنشن ها شل شده و زودتر از موعد جدا شوند. بعد از حمام، سریع حوله را دور موهایتان بیندازید تا وزن اضافی آب از روی آن برداشته گردد. به آرامی موها را درون حوله فشار دهید اما حوله را بالا یا پایین نکشید.

آیا اکستنشن در تغذیه مو تاثیر گذار می باشد؟

بله! اکستنشن مو تاثیر بسیار جدی در تغذیه مو می گذارد. فشار زیادی که اکستنشن روی تنه و ریشه موهای طبیعی فرد وارد می سازد در دراز مدت می تواند موها را خشن و جنس آن را خراب کند و باعث از بین رفتن شادابی مو و ریزش آن گردد. شاید ابتدا موها دچار ریزش نشوند اما به تدریج با طولانی شدن مدت اکستنشن، ریزش مو نیز بیشتر خواهد شد؛ مثال شاخص این موضوع در آفریقایی هاست که موهایشان را بسیار محکم می بافند و در درازمدت دچار کم پشتی و ریزش مو می شوند. اکستنشن نیز به دلیل فشار زیادی که با بافتن و بستن مو ایجاد می نماید، تغذیه مو را مختل می سازد. مو برای ادامه حیات احتیاج به تغذیه دارد و بستن زیاد مو باعث می گردد تغذیه آن مشکل پیدا کند. زمانی که تغذیه مو مختل می گردد، ابتدا لطافت و شادابی مو از بین رفته و بعد دچار ریزش می گردد.

مضرات موهای مصنوعی چیست؟

برخی افراد نیز به دلیل کشش زیاد موها دچار سردرد می شوند. گاهی چسب یا خود این موهای مصنوعی، موجب ایجاد حساسیت در پوست سر خواهند شد.

چند نکته:

  • موها را با یک برس بسیار نرم و مرحله به مرحله ا ز پایین به بالا شانه کنید.
  • هنگام خوابیدن باید موهای خود را در بالای سرتان جمع کنید. قرار دادن این موها در زیر سر، موجب نامرتب شدن و گره خوردن شان به یکدیگر خواهد شد.
  • برای جلوگیری از درهم پیچیدگی موها، همیشه دست خود را به داخل حاشیه موهای اضافه شده برده و به سمت پایین بکشید.
  • از تافت و سایر حالت دهنده های حاوی سیلیکون برای موهای اضافه شده استفاده نکنید. این کار باعث می گردد که موها از محل اتصال خود جدا شوند.
منبع: setare.com

به "روش های اکستنشن مو و مزایا و معایب آنها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش های اکستنشن مو و مزایا و معایب آنها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید