چگونه چاق شویم؟ ، راه های سریع برای چاق شدن
به گزارش وبلاگ پیشرو، در حال حاضر بعضی هزینه های زیادی برای کاهش وزن و لاغری انجام می دهند. اما هستند افرادی که به دنبال راه های افزایش وزن یا چاق شدن سریع هستند و مدام این سوال را می پرسند که چگونه چاق شویم؟ برای این کار باید برنامه غذایی برای چاق شدن داشته باشید.
وبلاگ پیشرو| برخلاف برخی که حالا به دنبال کاهش وزن هستند، احتمالا دغدغه شما این است که چگونه چاق شویم؟ همان طور که کاهش وزن سخت است برخی با افزایش وزن هم مشکل دارند. برخی افراد افزایش وزن و عضله را به اندازه کم کردن آن، کاری بسیار سخت می دانند. اضافه کردن برخی غذاهای خاص به رژیم غذایی، راستا رسیدن برای افزایش وزن را سالم تر می کند و اثربخشی آن را نیز بهبود می بخشد. در این مقاله با ما همراه شوید تا 14 ماده غذایی سالم و موثر در افزایش وزن و چاقی را به شما معرفی کنیم. این مقاله مناسب کسانی است که کمبود وزن دارند.
به گزارش وبلاگ پیشرو، اولین توصیه برای افزایش وزن این است که به پزشک مراجعه کنید. راه ها و رژیم های افزایش وزن بر اساس شرایط فیزیکی هر فرد و قد و وزن متفاوت است. اما توصیه هایی کلی می توان برای اینکه چگونه چاق شویم داشت:
برای افزایش وزن نباید لزوما غذا های هیجانی مانند همبرگر و شکلات زیادو سیب زمینی سرخ نموده خورد و باید برنامه غذایی برای چاق شدن که مناسب باشد را رعایت کنید. غدا هایی که اصولا چربی و شکر زیاد به بدن شما می رسانند ممکن است به سلامتی شما آ. سیب برسانند. اصل مشترک در رژیم ها افزایش مصرف غذا های پرکالری سالم و ورزش است.
رمز افزایش وزن مصرف مواد با کالری بالا و کم چرب است و باید این مواد را در برنامه غذایی خود بگنجانید. برخی از این مواد عبارتند از: دانه های روغنی، آجیل و انواع مغز ها، لبنیات کم چرب، تخم مرغ و ذرت. همچنین با مصرف سبزیجات نشاسته ای مانند سیب زمینی، بلغور جو دوسر به همراه شیر نیز می توانید کالری مناسبی به بدن خود برسانید. مصرف شیرینی جات و تنقلات مجاز را هم از یاد نبرید.
چگونه در یک هفته چاق شویم
1-برای این کار باید وعده های غذایی خود را از 3 وعده در روز به 6 وعده افزایش دهید. از خوردن هله و هوله اجتناب کنید.
2-میزان مصرف کالری روزانه خود را باید بدانید؛ و هر روز 500 کالری به آن میزان بیفزایید. سعی کنید غذا های پرکالری بیشتری بخورید.
3-پروتئین و کربوهیدرات زیادی مصرف کنید. آجیل و غلات با سس فراوان، نان تست به همراه مربا و مصرف پاستا با سس خامه ای را فرامش نکنید.
4-ورزش سنگین و سریع هر روز انجام دهید و یا حداقل در روز 45 دقیقه پیاده روی سریع در برنامه خود بگنجانید. این کار پاسخ سوال چگونه اشتها را زیاد کنیم است.
5- نوشیدنی های ناسلم مانند نوشابه ها را حذف و نوشیدنی هایی مانند آبمیوه طبیعی و شیر مصرف کنید.
6-از موادی مانند مانند ماست کم چرب، کره بادام، آجیل وکره بادام زمینی و انواع مغز ها بهره ببرید و حتی می توانید با مخلوط کردن آن ها غذایی ساده، اما پر کالری درست کنید.
7-پس از صرف غذا دسر های با کالری بالا مصرف کنید. دسر هایی مانند میلک شیک، شیرینی پای سیب، انواع بستنی می تواند مناسب باشد. همچنین می توانید پودر پروتیین مصرف کنید. مصرف تنقلات سالم در بین وعده های غذای خود را نباید فراموش کنید.
بسیاری از افراد بویژه خانم ها دغدغه این را دارند که صورتی متناسب داشته باشند. از این رو آن هایی که صورتی لاغر دارند به دنبال پیدا کردن را هایی برای چاق کردن صورت خود هستند. برای این کار برخی به دنبال تزریق ژل و چربی هستند که راه مناسبی نیست.
1-استفاده از خیار رنده شدخ به عنوان ماسک برای آبرسانی بر روی صورت به صورت موضعی. این کار را سه بار در هفته و هر مرتبه 20 دقیقه انجام دهید. همچنین خوردن خیار نیز توصیه میگردد.
2-در طول روز آب کافی مصرف کنید تا آب میان بافتی سلولهایتان افزایش یابد. این موضوع به پر شدن صورت یاری می کند.
3-مصرف سبزیجات را برای آبرسانی نباید فراموش کنید. هویج میوه ای کم کالری است که بسار مناسب است. از خوردن فست فود ها به دلیل خشک کردن بافت ها خودداری کنید.
4-شیره خرما و شیره انجیر و سیب بخورید. درست کردن ماسک صورت با سیب نیز مناسب است.
5-استفاده از عسلنیز بسیار مفید است.. استفاده به صورت موضعی رطوبت را برای پوست جذب و حفظ می کند. با استفاده از عسل اورگانیک و روزانه حدود 1 قاشق چایخوری معادل 15 میلی گرم به چاق شدن پوست خود یاری کنید.
6- استفاده از 4 مغز بادام، فندق وپسته و خرما نیز روشی دیگر است. چهار عدد از هر مغز را همراه دو عدد خرما را مخلوط کنید؛ و به صورت خمیر نرم درآورید و این خمیر را به تکه هایی با اندازه کوچک تبدیل کنید و در طول روز بخورید. از شیره خرما نیز می توانید بهره ببرید به جای خرما. این روش در کمتر از 1 ماه جواب می دهد.
7-طب سوزنی نیز روشی دیگر است که باید با مراجعه به پزشک آن را به کار ببرید.
وجود برخی مسائل در زمینه سلامت بدن سبب لاغری بیش از حد و کمبود وزن بیمارگونه می شوند:
مثل بی اشت هایی عصبی و اختلالات ذهنی و روانی جدی.
پرکاری تیروئید سبب بالا رفتن بیش از حد متابولیسم بدن و لاغری و کمبود وزن بیمارگونه می گردد.
ابتلا به بیماری دیابت نوع 1 سبب کمبود وزن شدید می گردد.
بیماری های گوارشی
مسائل جدی مثل عدم تحمل گلوتن سبب لاغری بیش از حد می گردد و اغلب افراد هم از داشتن این مشکل بی خبر هستند.
تومور های سرطانی کالری زیادی می سوزانند و سبب لاغری بیش از حد فرد می شوند.
بیماری های عفونی مثل ایدز، سل و انواع بیماری های انگلی سبب لاغری بیش از حد می شوند.
اگر دچار لاغری بیش از حد و کمبود وزن شدید هستید حتما به پزشک مراجعه و در صورت لزوم برخی آزمایش های پزشکی را انجام دهید.
منبع: فرادید