طرز تهیه بورانی مرغ
به گزارش وبلاگ پیشرو، بورانی مرغ یکی از پیش غذاهای محبوب ایرانی است که به علت طعم و مزه بی نظیر و مواد اولیه ساده، طرف داران زیادی دارد. این غذا با مرغ پخته شده، ماست چکیده، گردو، سبزیجات و ادویه جات تهیه می گردد و می تواند زینت بخش سفره های شما در مهمانی ها و مجالس باشد.

تصور کنید لقمه ای از بورانی مرغ را که با مرغ پخته شده و ریش ریش شده، ماست چکیده و خنک، گردوی نگینی و عطر دل انگیز سبزیجات معطر تهیه شده است در دهان می گذارید. طعم و مزه ترکیبی این مواد حسی از لطافت، تازگی و خوشمزگی دارد که هرگز از یادتان نخواهد رفت.
عکس بورانی مرغدر این ادامه طرز تهیه بورانی مرغ به روش های ساده و آسان آموزش داده می گردد. بعلاوه فوت و فن های آشپزی برای تهیه بورانی مرغ مجلسی و خوشمزه به شما ارائه خواهد شد.
اگر تمایل دارید که همواره سفره ای رنگین داشته باشید و به تنوع غذایی بیشتر علاقه دارید می توانید با یادگرفتن طرز تهیه انواع بورانی در بلاگ وبلاگ پیشرو به این خواسته تان برسید.
طرز تهیه بورانی مرغ + تمامی فوت و فن آن
بورانی مرغ از جمله پیش غذاهای محبوب و دلچسب ایرانی است که با ترکیب مرغ پخته شده، ماست چکیده، گردو، سبزیجات معطر و ادویه جات درست می گردد و طعمی بی نظیر و به یادماندنی دارد. این غذا به علت سادگی در تهیه و مواد اولیه در دسترس، انتخابی ایده آل برای سرو در مهمانی ها و مجالس است و می تواند زینت بخش سفره های شما باشد.
میزان کالری در هر بشقاب | 150 الی 200 کالری بسته به میزان بشقاب |
زمان لازم برای آماده سازی | 30 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 30 دقیقه |
تعداد نفرات | 4 نفر |
درجه سختی | آسان |
طرز تهیه بورانی مرغ خانگی
برای درست کردن بورانی مرغ خانگی احتیاجی نیست که مهارت خاصی داشته باشید. شما می توانید با مواد اولیه ای که تهیه آن ها آسان است به راحتی در خانه این پیش غذای خوشمزه را درست کنید.
بورانی مرغ، پیش غذا و میان وعده ای خوشمزهاگر از علاقه مندان به غذاهای گیاهی هستید، حتماً از بورانی کدوسبز خوشتان خواهد آمد. طرز تهیه بورانی کدو سبز به روش ساده و سریع را در بلاگ وبلاگ پیشرو بیاموزید.
موادی که برای درست کردن بورانی مرغ خانگی به آن ها احتیاج دارید عبارت اند از:
سینه مرغ بدون استخوان | 150 گرم |
ماست چکیده | 500 گرم |
سیر | 2 حبه میانه |
سبزی تازه خرد شده شامل گشنیز، نعنا، شوید و جعفری | 6 قاشق غذاخوری |
مغز گردو | 5 عدد |
زعفران دم نموده | 2 قاشق غذاخوری |
نمک، پودر سیر، فلفل سیاه یا فلفل قرمز | به میزان لازم |
برای تهیه بورانی مرغ خانگی مرحله به مرحله با ما پیش بروید.
مرحله اول: سینه مرغ را با نمک و فلفل در قابلمه ای ریخته و روی آن آب بریزید طوری که آب از سطح سینه مرغ کمی بالا آید. سیر را پاک نموده و داخل قابلمه بریزید و زیر قابلمه را روشن کنید تا بپزد.
مرحله دوم: وقتی آب به جوش آمد و سینه مرغ کمی پخت، میزانی زعفران دم نموده به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا کامل روی حرارت ملایم مغزپخت گردد.
بورانی مرغ خانگی، غذایی سریع و آسانمرحله سوم: در فاصله ای که مرغ را گذاشته اید تا بپزد، ماست را در یک ظرف نسبتاً بزرگ ریخته و با سبزی های خرد شده خوب مخلوط کنید.
مرحله چهارم: پس از این که مرغ کامل پخته شده، آن را به صورت نگینی خرد کنید یا در صورت تمایل می توانید مرغ را ریش ریش کنید و به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید تا کمی سرد شوند.
مرحله پنجم: پس از سرد شدن مرغ، آن را به ترکیب ماست و سبزی اضافه نمایید و با آن مخلوط کنید طوری که همه مرغ به ماست آغشته گردد.
مرحله ششم: در این مرحله گردوها را خرد کنید و همراه با نمک، فلفل و پودر سیر داخل ترکیب بریزید و دوباره مواد را با هم مخلوط نمایید تا ترکیبی یکنواخت و یکدست درست کنید.
اکنون بورانی مرغ خانگی شما آماده شده، آن را برای مدتی در یخچال قرار دهید تا هم خنک گردد و هم استراحت کند. سپس با مواد دلخواه مثل گردو و ماست و سبزی تزیین کنید و سرو نمایید.
بورانی کنگر کرمانشاهی نیز یکی از خوشمزه ترین انواع بورانی است که در بلاگ وبلاگ پیشرو طرز تهیه آن را منتشر نموده ایم. پیشنهاد می دهیم یکبار این بورانی را درست کنید حتماً عاشقش خواهید شد.
بورانی مرغ و بادمجان، یک ترکیب بی نظیر و خوشمزه
بورانی مرغ و بادمجان، یک پیش غذای بسیار خوشمزه است که تنها با افزودن با بادمجان به ترکیب بورانی مرغ درست می گردد.
بورانی مرغ و بادمجان با طعمی بی نظیر و ملایمبرای این روزهای گرم تابستان که در پیش داریم، بورانی هویج نیز می تواند یک گزینه عالی برای ناهار باشد. طرز تهیه این بورانی نیز قبلاً در بلاگ وبلاگ پیشرو منتشر شده است.
برای تهیه بورانی مرغ و بادمجان، مواد زیر را آماده کنید.
بادمجان | 3 عدد میانه |
سینه مرغ بدون استخوان | 200 گرم |
ماست چکیده | 200 گرم |
گرده خردشده | 1.2 پیمانه |
سبزیجات معطر خرد شده (گشنیز، شوید، نعنا و جعفری) | 4 قاشق غذاخوری |
سیر | 1 حبه |
نمک، فلفل سیاه، پودر سی | به میزان لازم |
زعفران دم نموده | 1 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه بورانی مرغ و بادمجان به این صورت است که:
مرحله اول: بادمجان ها را شسته و با پوست کبابی کنید. می توانید از باربیکیو، فر یا شعله گاز برای کبابی کردن بادمجان ها استفاده نمایید.
مرحله دوم: پوست بادمجان های کباب شده را جدا نموده و آن ها را با گوشت کوب له کنید.
مرحله سوم: سینه مرغ را با کمی نمک، فلفل و زعفران و آب در یک قابلمه ریخته و روی شعله ملایم بگذارید تا بپزید. سپس مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و اجازه دهید کمی در دمای محیط بماند تا خنک گردد.
بورانی مرغ و بادمجان با تغییری ناچیز در ساختار، اما تفاوتی بزرگ در طعم و مزهمرحله چهارم: ماست چکیده را در یک کاسه بزرگ بریزید. سبزیجات معطر خرد شده، سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را داخل ماست ریخته و با قاشق خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
مرحله پنجم: مرغ ریش ریش شده و بادمجان های له شده را به ترکیب ماست اضافه کنید و دوباره همه مواد را با هم مخلوط کنید.
بورانی را در ظرف موردنظر خود بریزید و روی آن گردو بپاشید و با روغن زیتون و نعنا خشک تزیین نموده و میل کنید.
طرز تهیه بورانی مرغ با سس مایونز
شما می توانید بورانی مرغ را با سس مایونز درست کنید. این رسپی از بورانی مرغ، طعمی دلچسب تر و قوی تر دارد.
این نوع از بورانی مرغ نیز با همان مواد ثابت بورانی تهیه می گردد با این تفاوت که 2 قاشق سس مایونز به ترکیبات آن افزوده خواهد شد.
بورانی مرغ با سس مایونز، مقوی و لذیذاگر گیاه خوار هستید یا رژیم غذایی خاصی دارید، ما برای شما یک بورانی ویژه با اسفناج را سراغ داریم. طرز تهیه بورانی اسفناج را در مقاله دیگری از بلاگ وبلاگ پیشرو می توانید مطالعه کنید.
مواد لازم برای بورانی مرغ با سس مایونز شامل مواد زیر است:
سینه مرغ | 300 گرم |
ماست چکیده | 300 گرم |
سس مایونز | 2 قاشق غذاخوری |
مغز گردو | 4 عدد |
سبزیجات معطر خرد شده (گشنیز، شوید، نعنا و جعفری) | 3 قاشق غذاخوری |
زعفران دم نموده | 1 قاشق غذاخوری |
سیر | 2 حبه |
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر | به میزان لازم |
حالا برویم که این بورانی خوشمزه را درست کنیم.
مرحله اول: مثل دستور تهیه های قبلی، ابتدا مرغ را با نمک، فلفل و زعفران دم نموده داخل قابلمه ای ریخته و روی آن بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مرغ کامل بپزد.
مرحله دوم: ماست و سس مایونز را با سیر رنده شده در یک کاسه با هم مخلوط نموده و پودر سیر، نمک، فلفل و سبزیجات معطر را به آن ها اضافه نمایید. سپس همه مواد را با قاشق هم بزنید تا ترکیب یکنواخت و یکدست گردد.
بورانی مرغ با سس مایونز، یک ترکیب عالی برای ظهرهای گرم تابستانمرحله سوم: بعد از پخته شدن مرغ، آن را ریش ریش کنید. مغز گردو را نیز خرد کنید و همراه با مرغ ریش ریش شده داخل ترکیب سس مایونز و ماست بریزید.
مرحله چهارم: اکنون همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا همه مواد به خورد هم بروند و طعم بگیرند.
بورانی ساده و خوشمزه شما با سس مایونز آماده شده، آن را در ظرف سرو بریزید و برای چند دقیقه در یخچال بگذارید و سپس میل نمایید.
خواص بورانی مرغ
بورانی مرغ، پیش غذایی خوشمزه و مقوی است که فواید متعددی برای سلامتی دارد. بعضی از خواص بورانی مرغ عبارت اند از:
- منبعی غنی از پروتئین است.
- برای سلامت استخوان ها و دندان ها مفید است.
- به هضم سریع و آسان غذا و سلامت سیستم گوارش کمک می نماید.
- حاوی فیبر بسکمک است و به این وسیله باعث ایجاد حس سیری شده و در روند کاهش وزن مؤثر خواهد بود.
در آخر…
آشپزی مهارتی ارزشمند و لذت بخش است که با کمی دقت و برنامه ریزی، می توان در آن به تسلط رسید. ما با انتشار طرز تهیه انواع غذاهای سنتی ایرانی و بین المللی در کوشش هستیم تا شما را در شکوفایی این استعدادتان کمک دهیم و نقشی کوچک در تغذیه سالم شما داشته باشیم.
بورانی مرغ، پیش غذایی سبک و مناسب برای مهمانی های تابستانیطرز تهیه بورانی مرغ را به چند روش متفاوت در این مقاله مطالعه کردید. اگر شما فوت وفن خاصی برای بهترشدن طعم این غذا سراغ دارید، شاد خواهیم شد در بخش کامنت ها با ما در میان بگذارید.
منبع: اسنپ فود