طرز تهیه خمیر یوفکا خانگی با تمام فوت و فن های آن

به گزارش وبلاگ پیشرو، خمیر هزارلا که به آن یوفکا یا فیلو هم گفته می گردد، خمیری است که ویژگی بی چون و چرا بودن آن تردی و نازکی است. این خمیر نیازی به پف کردن ندارد؛ بنابراین برای تهیه آن از مایه خمیر و بیکینگ پودر استفاده نمی گردد. کاربردهای خمیر یوفکا تهیه سمبوسه، پیراشکی و حتی انواع شیرینی و باقلوای ترکی است. برای تهیه شیرینی و باقلوا، یوفکا باید به قدری نازک باشد که از یک طرف، بتوان طرف دیگر آن را دید. طرز تهیه این خمیر کار ساده ای نیست اما اگر سررشته ای در شیرینی پزی داشته باشید می توانید آن را در خانه درست کنید. با طرز تهیه خمیر یوفکا خانگی با ما همراه باشید.

طرز تهیه خمیر یوفکا خانگی با تمام فوت و فن های آن

مواد لازم برای تهیه خمیر یوفکا خانگی

  • زرده تخم مرغ دو عدد
  • وانیل یک سوم قاشق چای خوری
  • شیر کم چرب کاله خرید آنلاین سه قاشق غذاخوری
  • روغن مایع سه قاشق غذاخوری
  • آرد ذرت 130 گرم

طرز تهیه خمیر یوفکا خانگی

مرحله اول

باید بدانید که در آشپزی معمولا برای خمیرهایی که نازک هستند به جای آرد گندم از آرد ذرت استفاده می کنیم. استفاده از آرد ذرت باعث شده تا افرادی که به سلیاک مبتلا هستند یا به گلوتن حساسیت دارند نیز بتوانند از این آرد استفاده نمایند. برای آغاز ابتدا نیز ابتدا آرد و نمک را با هم مخلوط نموده و الک کنید. سپس داخل یک کاسه بریزید. وانیل را هم اضافه کنید. میزان آرد باید به میزان ای باشد که دست به خمیر نچسبد. بنابراین با کم آغاز کنید و کم کم اضافه کنید.

مرحله دوم

زرده تخم مرغ، روغن را به کاسه اضافه نموده و آغاز به هم زدن کنید تا خمیر یکدست و منسجم گردد. روی ظرف را سلفون بکشید و اجازه دهید خمیر به مدت نیم ساعت در محیط قرار بگیرد. بعد از نیم ساعت میزان کمی آرد روی خمیر بریزید و مجددا خمیر را ورز دهید.

مرحله سوم

روی سطح کارتان میزانی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه به صورت نازک و پهن باز کنید اما نه آنقدر که پاره گردد. بعد از آماده شدن هر لایه، زیر و روی آن را آرد پاشی کنید و لایه ها را روی هم گذاشته و بار دیگر با وردنه صاف کنید. سپس لایه ها را از روی هم بردارید و وقتی مطمئن شدید با هم نچسبیده اند، بار دیگر آنها را آردپاشی نموده و روی هم قرار دهید.

مرحله چهارم

باز هم وقت وردنه کشیدن روی خمیرهاست. بعد از صاف کردن خمیر با وردنه، آنها را از روی هم بردارید و با دست کمی بکشید. سپس لایه ها را روی هم قرار دهید و زیر و رویشان کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را لوله کنید. یادتان نرود که خمیر هزارلا را نباید تنها با وردنه باز کنید و برای نازک کردنش باید از کشش خمیر با دست یاری بگیرید. خمیر یوفکا هزارلا شما آماده است. و می توانید هر غذایی که بخواهید با آن تهیه کنید.

نکات طرز تهیه خمیر یوفکا

  • اگر از خمیر فیلو برای تهیه غذا استفاده می کنید، می توانید به مایه تخم مرغ میزانی پودر فلفل قرمز یا پاپریکا بهره ببرید.
  • می توانید به جای ماست از شیر بهره ببرید. اما ماست خمیر را تردتر می نماید.
  • دقت کنید تمام موادی که استفاده می کنید باید در دمای محیط قرار گرفته شده باشند. بنابراین مستقیما مواد را از یخچال بیرون نیاورید و آغاز به درست کردن خمیر کنید.
  • می توانید برای این که همواره خمیر آماده داشته باشید، از قبل آماده نموده و داخل فریزر قرار دهید. فقط قبل از استفاده از خمیر هزارلا، آن را در یخچال بگذارید تا خمیر به آرامی از حالت انجماد در بیاید و خیس نگردد.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه خمیر یوفکا خانگی با تمام فوت و فن های آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خمیر یوفکا خانگی با تمام فوت و فن های آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید