طرز تهیه پوره توت فرنگی

به گزارش وبلاگ پیشرو، سس ها یکی از متنوع ترین طعم دهنده ها هستن که با مواد اولیه مختلف و به روش های گوناگون درست میشن. تنوع خیلی زیاد سس ها باعث شده که برای هر پیش غذا، غذا و دسر از سس مخصوصی استفاده میشه.

طرز تهیه پوره توت فرنگی

به گزارش وبلاگ پیشرو به نقل از ایران کوک ، پوره توت فرنگی یک نوع سس میوه ای غلیظه که ترکیبی خوشمزه از توت فرنگی و شکره. این پوره به اسم سس توت فرنگی هم شناخته میشه.

مواد لازم پوره توت فرنگی

توت فرنگی570 گرم
شکر50-60 گرم
آب لیمو تازهچند قطره

طرز تهیه پوره توت فرنگی

  1. توت فرنگی ها را بشویید و کلاهک (برگ) بالای آن را جدا کنید.
  2. توت فرنگی ها را داخل فریزر قرار دهید تا یخ بزنند.
  3. بعد از یخ زدن توت فرنگی ها، آن ها را داخل کاسه ای بزرگ بریزید تا یخ آن آب شود.
  4. پس از ذوب شدن، توت فرنگی ها را به همراه آب شان داخل مخلوط کن با میکسر بریزید. تا زمانی که توت فرنگی ها کاملا له و پوره شوند، آن ها را با سرعت زیاد مخلوط کن میکس کنید.
  5. شکر را به پوره توت فرنگی اضافه کرده و با هم مخلوط کنید تا شکر ها کاملا حل شده و پوره یکدست و غلیظ شود. کمی آب لیمو ترش به پوره اضافه کنید تا طعم آن بی نظیر شود.
  6. پوره توت فرنگی را داخل ظرف در بسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید. هر زمان خواستید آن را از یخچال بیرون آورده و استفاده کنید.نوش جان!
منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه پوره توت فرنگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پوره توت فرنگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید