طرز تهیه پوره توت فرنگی
به گزارش وبلاگ پیشرو، سس ها یکی از متنوع ترین طعم دهنده ها هستن که با مواد اولیه مختلف و به روش های گوناگون درست میشن. تنوع خیلی زیاد سس ها باعث شده که برای هر پیش غذا، غذا و دسر از سس مخصوصی استفاده میشه.
به گزارش وبلاگ پیشرو به نقل از ایران کوک ، پوره توت فرنگی یک نوع سس میوه ای غلیظه که ترکیبی خوشمزه از توت فرنگی و شکره. این پوره به اسم سس توت فرنگی هم شناخته میشه.
مواد لازم پوره توت فرنگی
توت فرنگی | 570 گرم |
شکر | 50-60 گرم |
آب لیمو تازه | چند قطره |
طرز تهیه پوره توت فرنگی
- توت فرنگی ها را بشویید و کلاهک (برگ) بالای آن را جدا کنید.
- توت فرنگی ها را داخل فریزر قرار دهید تا یخ بزنند.
- بعد از یخ زدن توت فرنگی ها، آن ها را داخل کاسه ای بزرگ بریزید تا یخ آن آب شود.
- پس از ذوب شدن، توت فرنگی ها را به همراه آب شان داخل مخلوط کن با میکسر بریزید. تا زمانی که توت فرنگی ها کاملا له و پوره شوند، آن ها را با سرعت زیاد مخلوط کن میکس کنید.
- شکر را به پوره توت فرنگی اضافه کرده و با هم مخلوط کنید تا شکر ها کاملا حل شده و پوره یکدست و غلیظ شود. کمی آب لیمو ترش به پوره اضافه کنید تا طعم آن بی نظیر شود.
- پوره توت فرنگی را داخل ظرف در بسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید. هر زمان خواستید آن را از یخچال بیرون آورده و استفاده کنید.نوش جان!
تاریخ انتشار: 30 آبان 1399
آخرین بروزرسانی: 30 آبان 1399
گردآورنده: pishro.dabiblog.ir
شناسه مطلب: 12605
به "طرز تهیه پوره توت فرنگی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پوره توت فرنگی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید