توانمندی شرکت های دانش بنیان در تولید کیت های تشخیصی کرونا
به گزارش وبلاگ پیشرو، دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: از قابلیت های شرکت های دانش بنیان برای رفع معضلات فعلی در بیماری کرونا کمک گرفته شد و بیشترین نقش را این شرکت ها در تولید کیت های آزمایشگاهی ایفا کرده اند.
مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفت وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی وبلاگ پیشرو درباره پیگیری های کمیته ستاد مبارزه با کرونا در معاونت علمی، گفت: در این مرکز از قابلیت های شرکت های دانش بنیان برای رفع معضلات فعلی کمک گرفته شد و به همین دلیل گروه های ستادی در حوزه های زیست فناوری، نانو و فناوری اطلاعات بیشترین مطالب را برای به حداقل رساندن میزان آسیب ناشی از بیماری کرونا ارائه کردند.
ساخت کیت های تشخیصی کرونا کمتر از یک ماه توسط شرکت های دانش بنیان
وی اضافه نمود: به همین دلیل تقسیم وظایف اجرا شده و موضوعاتی که مربوط به کیت و دارو است به ستاد زیست فناوری، فیلترها و ماسک ها به ستاد نانو و موضوع مربوط به استفاده از فناوری اطلاعات به ستاد فناوری اطلاعات سپرده شده است و معاونت علمی نیز مدیریت این کار را برعهده دارد.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ادامه داد: بیشترین نقش را شرکت های دانش بنیان در تولید کیت های آزمایشگاهی داشتند که خوشبختانه توانستند در کمتر از یک ماه کیت ها را بسازند.
تحویل کیت های استخراجی به انستیتوپاستور
وی اضافه نمود: بخشی از مواد اولیه تولید کیت های تشخیص سریع کرونا، وارداتی و بخشی داخلی هستند و با این سرعتی که نیاز به تولید کیت داریم نمی توانیم تولیدات را از پایه شروع کنیم.
قانعی گفت: هفته گذشته یکی از شرکت های دانش بنیان کیت استخراج را تحویل انستیتوپاستور داده و امیدواریم تا هفته آینده 5 شرکت دیگر نیز کیت ها را تحویل دهند و به محض تایید انستیتوپاستور و تایید سازمان غذا و دارو هر کدام از شرکت ها باید 500 کیت تحویل دهند و به محض دریافت تاییدیه نهایی با توجه به نیاز کشور باید تولید به هزار عدد برسد.
وی در سرانجام با توجه به مجوز داروهایی که از کمیته اخلاق گرفته شده است، گفت: داروهایی که مجوز این کمیته برایشان صادر شده کار را شروع کرده اند و روزی که به نتیجه برسد اعلام خواهیم کرد.
سرانجامی پیام/
منبع: خبرگزاری فارس