گُل را هم به رژیم غذایی خود اضافه کنید
به گزارش وبلاگ پیشرو، تهران (پانا) - گل ها تنها برای زیبایی و تحسین آفریده نشده اند، بلکه فواید گل خوراکی می تواند مانند زیباییش حیرت آور باشد.
به گزارش بهداشت نیوز، گل ها نه تنها زیبا به نظر می رسند و عطرآگین هستند، بلکه بعضی از آن ها طعم بسیار خوبی دارند.
بیشتر گل های خوراکی سرشار از ویتامین C هستند و هر کدام دارای مزایای فراوانی هستند که باعث می گردد آن ها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
گل هیبیسکوس
گلبرگ های این گل قرمز زیبا حاوی آنتی اکسیدان هایی است که به کاهش سطح کلسترول بد در بدن و افزایش سطح کلسترول خوب یاری می نماید. این گل برای افراد مبتلا به اختلالات کبدی عالی است. مصرف منظم گل هیبیسکوس سلامت پوست و مو را افزایش می دهد.
گل بنفشه
فریب ظاهر کوچک بنفشه را نخورید! این گل دارای خواص ضد التهابی است و سلامت رگ های خونی را نیز افزایش می دهد. بنفشه برای درمان بیماری های تنفسی نیز مفید است. سرشار از پتاسیم است و به عملکرد قلب و عضلات یاری می نماید.
گل رز
شیر گل رز بسیار محبوب است و طعم خوبی دارد. مردم سراسر دنیا به روش های مختلف گلبرگ و گل رز را در رژیم غذایی خود قرار می دهند. چینی های باستان از آن برای درمان اختلالات گوارشی و قاعدگی استفاده می کردند. این گل کم کالری، سرشار از آب و حاوی مقادیری ویتامین A و E است.
گل همواره بهار
به علت استفاده موضعی برای زخم ها و درمان بیماری های پوستی به خوبی شناخته شده است. سلامت سلول ها را ارتقا می دهد و به طور بالقوه از سرطان جلوگیری می نماید. گل همواره بهار حاوی لوتئین (آنتی اکسیدانی که از آسیب های سلولی ناشی از رادیکال های آزاد جلوگیری می نماید) در سلامت چشم و پوست بسیار موثر است.
گل اسطوخودوس
دم کردن یک چای با گلبرگ های تازه، یا آسیاب کردن آن ها به شکل خمیر و خوردنش، ممکن است مفیدتر باشد. این گیاه بر سیستم گوارشی شما اثر می گذارد، استرس را کاهش می دهد و به عنوان یاری نماینده خواب ملایم عمل می نماید. اسطوخودوس منبع خوبی از ویتامین A است.
متخصصان توصیه می نمایند گل ها را تصادفی مصرف نکنید. با پزشک در خصوص اینکه چه گل هایی برای شما بی خطر هستند، صحبت کنید. بعلاوه از انواعی مانند گل انگشتانه یا دستکش روباه و کروکوس یا گل زعفران زینتی که سمی هستند، دوری کنید.
منبع: خبرگزاری پانا